Wie ben ik?


Ontwerper

Over mij...

Ontwerpen en meubels maken is mijn passie. Al op jonge leeftijd maakte ik een kaptafel voor de buurvrouw en al snel volgde de eerste keuken in massief Afrikaans hout (Iroko).

Op mijn 17e maakte ik mijn eerste kamerbetimmering met paneelwanden en haard in een antieke stijl. Op mijn 20e ging ik naar Duitsland om het meubelvak verder te leren. In 1980 kocht ik het meubelfabriekje van Fred Riet in Spanbroek, met de daarbij behorende machines en maakte er het Pronkhuys van.

Helaas moest ik daar in 2011 een punt achter zetten. Met een andere kijk en met frisse moed ben ik in 2012 weer opnieuw gestart. Dit in samenwerking met compagnon Joey Stewart, onder de naam Pronk & Stewart.

Meubelmakers

Vakmensen

Met zorg en aandacht worden uw meubels en keuken in eigen fabriekje geproduceerd. Wij letten op duurzaam hout, wat uit een bosgebied komt waar ook herbeplanting en onderhoud plaatsvindt. Daarnaast zijn wij zorgzaam voor het hout. Wij gebruiken zo veel mogelijk van de boom ter bescherming van de natuur.

Graag laten wij u onze nieuwste keukens en meubels zien, die zijn te bezichtigen in onze nieuwe toonkamer op de Boekel 29-30 in Akersloot, aan het kanaal.

Hopende u hiermee te hebben geïnspireerd om met ons vrijblijvend contact te zoeken.

Vriendelijke groeten,

Simon Pronk.


Diversiteit