Werkplaats


Op maat gemaakt

Center-aligned image Met een eigen werkplaats heeft Simon Pronk al ruim 30 jaar ervaring in het fabriceren van unieke meubelstukken en interieur. Met gespecialiseerde interieurbouwers worden er dagelijks de meest uiteenlopende interieurstijlen gecreëerd aan de hand van uw ontwerp. In deze werkplaats, inclusief eigen spuitcabine, en met deze vakmensen, worden alle ontwerpen van ruw hout tot afgewerkt product gefabriceerd en in uw woning geplaatst.

Van idee tot eindresultaat...

Ontwerp

Graag creëren wij u, met persoonlijk advies, een uniek ontwerp. Iets wat eigen is en wat aan uw wensen voldoet. Uiteraard houd ik rekening met de prijs-kwaliteitverhouding.

Fabricage

Het werk wordt in eigen werkplaats gemaakt. Tijdens het maken bent u dan ook van harte welkom. Met 30 jaar ervaring, een diversiteit aan materialen en stijlen, van klassiek tot modern, wordt uw product met passie gemaakt.

Na het hebben van contact of tijdens een eventueel bezoek aan ons, laten wij u graag zien wat wij zoal kunnen maken. Dit kan zowel in de toonkamer als op een tablet. Uw wens kan dan door ons worden gemaakt. Allereerst beginnen wij met een schetsontwerp , waar wij al een prijsindicatie bij kunnen geven. Uw maten en de door u gekozen materialen worden vervolgens op tekening of in 3D door ons aangeleverd. Hierna wordt het verder uitgewerkt en wordt de levering besproken.

Afwerking

De afwerking is zeer belangrijk, omdat het de levensduur van het product bepaalt. Hierin onderscheid Simon Pronk zich al 30 jaar van de standaard producten. De finish creëert voor uw meubel of keuken een eigen gezicht. Gehaald of geborsteld, sleets of strak en met de juiste kleur.

Voor de afwerking gebruiken wij milieuvriendelijke materialen. Met jaren lange ervaring en kennis is er een groot assortiment aan kleurstalen gecreëerd, waaruit u kunt kiezen.